PRIA hakkab töötajaid regulaarselt kontrollima

Liis Kängsepp 06. jaanuar 2004, 16:19

Äripäeva eilse artikli tõttu hakkab PRIA kaks korda aastas äriregistri teabesüsteemi online teenuse kaudu kontrollima oma töötajate seotust eraettevõtlusega.

?Kontrollisime äriregistri teabesüsteemi on-line teenuse kaudu seda, kui mitu PRIA ametnikku on äriregistri andmetel ettevõtete nõukogudes või juhatustes,? seisab Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) tänastes vastustes Äripäevast eelmise aasta lõpus teele läinud küsimustele. ?Selgus, et selliseid teenistujaid on 10. Nendega käitume vastavalt seadusele. Hetkel peavad teenistujad esitama seletuskirjad.?

PRIA pressinõuniku Heli Raametsa aadressilt tulnud kirja sõnul täiendab PRIA personaliprotseduure ja viib sisse muudatuse, mille järgi toimub inimese teenistusse võtmisel ja vähemalt kaks korda aastas kõigi PRIA ametnike kontroll äriregistri teabesüsteemi on-line teenuse kaudu.

Eilne Äripäev kirjutas, kuidas aastas miljardeid kroone abiraha jagav PRIA tilgutab raha ka oma töötajate ettevõtetele. Lugu saad lugeda lt;#siit=http://www.aripaev.ee/2539/uud_uudidx_253901.html gt;.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing