Toomas Vabamäe hakkab vedama uut autoajakirja

06. jaanuar 2004, 08:36

Endine Eesti Ekspressi ajakirjanik Toomas Vabamäe hakkab vedama uut autoajakirja Auto Bild Eesti, teatas Ajakirjade Kirjastus.

Auto Bild Eesti hakkab ilmuma iga kuu esimesel kuupäeval, ajakirjanumbri maht on üle saja lehekülje. Avanumber tiraa?iga 20 000 jõuab müügile 1. märtsil 2004.

Vabamäe ütles, et Auto Bild Eesti hakkab poole ulatuses sisaldama kohapeal valminud originaallugusid ning on orienteeritud Eesti lugejale.

?Auto Bild Eesti on praktilise suunitlusega autoajakiri kõigile autokasutajatele ja -huvilistele. Sellest leiab abi auto ostmisel ja pidamisel, aga samuti uudiseid automaailmas toimuvast,? lisas Vabamäe.

Ajakirjade Kirjastuse koostööpartneriks on saksa nädalakiri Auto Bild. Axel Springer AG väljaantava nädalakirja ühekordne tiraa? on ligi 730 000 eksemplari ning lugejate arv 2,76 miljonit ja ajakiri on peale Saksamaa esindatud veel 17 Euroopa riigis ning Indoneesias. Auto Bildi väljaannete igakuine tiraa? on kokku 7,2 miljonit ja lugejate arv üle 38 miljoni.

Ajakirjade Kirjastus annab välja 17 ajakirja. Lisals ajakirjadele Eesti Naine, Kroonika, Anne, Pere ja Kodu, Kodukiri antakse välja kümmet mahukat kliendiajakirja, kokaraamatuid, ilukirjandusteoseid ja muid raamatuid. Väljaannete hulka kuulub ka 58 000se trükiarvuga nädalakiri Teleleht. Aastas trükib Ajakirjade Kirjastus ca 400 väljaannet kogutiraa?iga ca 13,2 miljonit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing