Eestis luuakse Peterburi klubi

ÄP 07. jaanuar 2004, 00:00

Peterburi asekuberner Vladimir Gri?anov avab homme Tallinnas Vene Draamateatris Peterburi sõprade klubi, et peale kultuurisuhtluse arendamise soodustada Eesti ja Peterburi linna vahelisi ärisidemeid. Klubi asutavad neli Peterburiga tihedaid ärisuhteid pidavat Eesti ettevõtet: Pakterminal, Balti Laevaremonditehas, Mootorreisid ja Nitrofert.

Peterburi sõprade klubi üksused tegutsevad rohkem kui kümnes Euroopa riigis ja Ameerika Ühendriikides. Tallinna klubi tegevdirektori Gennadi Ostapovi sõnul on sõprade klubi ettevõtmine maailmas populaarne, sest seob pankureid ja ettevõtjaid Vene kultuuri kõrgklassiga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing