Registreeritakse Telekomi IPO prospekt

ÄP 08. jaanuar 2004, 00:00

Eesti Telekomi aktsiate avaliku enampakkumise prospekt registreeritakse täna suure kindlusega väärtpaberiinspektsioonis. Eesti Telekom on esitanud börsile aktsiate noteerimise taotluse, kus taotleb 73,5 miljoni 10-kroonise nimiväärtusega lihtaktsia noteerimist põhinimekirjas. Aktsia alghind selgub hiljem. Eesti Telekomi peadirektor Toomas Sõmera ütles, et lähiajal kuulutab minister Raivo Vare välja IPO ajakava.

Hetkeseis: Eesti Telekomi aktsia liigub börsil vaikselt ülespoole, eilne sulgemishind oli 105,3 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing