Raplamaa aasta tegu on alkoholimüügi piiramine

08. jaanuar 2004, 10:10

Raplamaa ajaleht Nädaline võttis lõppenud aasta kokku ning üheskoos valiti Aasta Tegija 2003 ja Aasta Tegu 2003.

Aasta Tegu
Paljude suurte tegude hulgast valis toimetus välja ühe, mis võiks Nädalise arvates olla üleriigiliselt pretsedenti loov. Selleks on Rapla Omavalitsuste Liidu otsus piirata kogu maakonnas alates märtsi lõpust öist alkoholimüüki.

Nädalise arvates on tegemist otsusega, mis võib kokkuvõttes päästa mõnegi noore elu ja on üle riigi järgimist väärt. See on otsustav samm inimlikuma ja turvalisema ühiskonna poole. Sellist riigimehelikku tarkust ja otsustamisjulgust ootaks ka parlamendilt.

Aasta Tegija
Aasta tegijaks valiti suure häälte ülekaaluga poetess Ly Ehin. Lõppvooru pääsesid veel muusikaõpetaja Urve Uusberg ja kevadel Kohilas hapral jõejääl kaks pisemat last uppumissurmast päästnud Robert Jakobson.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing