Melanhoolne noormees julges enda üle naerda

Lennart Beat 09. jaanuar 2004, 00:00

Milline kärjääriliigutus hoiaks Enrique?t muusikamaailma radaril, kus domineerivad Justin Timberlake, 50 Cent ja The White Stripes?

Latiinobuum on ammu läbi ja tema kunagine ?Bailamos? tekitab juba praegu sama palju nostalgiat kui Jon Secada 10 aasta tagused edusammud.

Õnneks on Iglesias Jr ühe maailma mõjukaima plaadifirma Interscope klient.

Asutuse taga on Jimmy Iovine, kes paar aastakümmet tagasi oli nõutud produtsent näiteks U2, Patti Smith?i ja Dire Straitsi albumitel. Tänu temale said eelmisel kümnendil plaadilepingud teiste seas Limpbizkit, Marilyn Manson ja Eminem. Too plaadifirma on maailma muusikatrende rohkem mõjutanud kui TopTen praegu eesti omi.

Enrique uueks suunaks valiti eneseiroonia.

Laule treisid vanad partnerid Paul Barry/Mark Taylor, kelle hiljutine koostöö Ronan Keatinguga nii hästi välja ei kukkunud. Raadiohittide kuningas Gregg Alexander on tasemel nagu ka Mud?i Rob Davis, kelle sulest on pärit Kylie uue karjääri popimad lood. Optimistlik soft-rokk domineerib ja seda on naljakas kuulata mehelt, kellele nutuvõru justkui näkku löödud oli. Täielik popiprügi, aga tunnike meelelahutust on garanteeritud. Plusspunktid selle eest, et ta isegi ei ürita Robbie Williams olla. Album, milles on võimatu pettuda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing