Kristiina Randmaa • 13. jaanuar 2004 kell 7:47

Hewlett Packardi Eesti esindusel on uus juht

Hewlett Packard OY (HP) Eesti filiaali juhib alates käesoleva aasta jaanuarist Endo Viires.

Endo Viires liitus HPga 2003. aasta veebruaris. Eelnevalt töötas ta HP ärikriitiliste süsteemide Baltikumi müügispetsialistina, teatas ettevõte.

Endo Viires omab IT sektoris pikka töökogemust. Enne HPsse tööle asumist töötas ta aastatel Abobase Systems?is tootejuhina ja müügiesindajana. Endo Viiresel on Eestis ja USAs omandatud sõjaväeline haridus.

HP Eesti esinduse eelmine juht Tiit Anmann lahkus ametist 28. novembril 2003.

Hewlett Packard on rahvusvaheline toodete, tehnoloogiate, lahenduste ja teenuste pakkuja. HP poolt pakutav hõlmab IT infrastruktuuri, personaalarvuteid ja lisaseadmeid, globaalseid IT teenuseid ja lahendusi ning pildindus- ja printimislahendusi. Eestis on HP tegutsenud 10 aastat.

Hetkel kuum