EPL: Giacomelli spordipoed võib osta Sportland

15. jaanuar 2004, 08:20

Giacomelli spordikauplused vahetavad Eestis omanikku, kinnitamata andmetel võib kaupluste pindade ülevõtmise vastu huvi tunda Sportland.

Kristiine keskuse juht Allan Remmelkoor ütles, et rahvusvahelisel tasandil on Giacomellil tõsiseid raskusi, mis pole puudutamata jätnud ka Eestis selle kaubamärgi all tegutsevaid kauplusi. Seetõttu võib juhtuda, et Giacomelli kaubamärk kaob üsna pea Eesti turult sootuks, kirjutab Eesti Päevaleht.

Remmelkoori sõnul on sporditarvete müüjal esinenud makseraskusi ning praegu käib töö selles suunas, et leida Kristiine keskuses asuva rentniku asemele uus pindade üürija. ?Giacomelli on meile tähtis ning me soovime leida tema asemele tugevat rentnikku,? lausus Remmelkoor. Tema sõnul käivad selles osas läbirääkimised erinevate osapooltega, nende hulgas Eesti sporditarvete turu ühe tugevama tegija Sportlandiga. Giacomelli kauplus tegutseb Kristiine keskuses 1500 ruutmeetril.

See, millised on võimalikud lahendused, peaks Remmelkoori sõnul selguma paari kuu jooksul.

Sadama Norde Centrumis asuva Giacomelli sporditarvete kaupluse töötaja sõnul vahetab kauplus praegu omanikku. Kuigi töötaja sõnul tellitakse poodi pidevalt juurde uut kaupa, seisid mitmed riiulid eile tühjalt.

Firma esindajalt David Coelholt polnud võimalik eile ettevõtte edasise käekäigu kohta kommentaare saada.

Giacomelli spordikaupluste raskuste tõttu on spekuleeritud, et nende kaupluste pinnad võib Eestis üle võtta Sportland.

Sportland Eesti ASi tegevjuhi Janar Toomesso teada on käimas Itaalias Giacomelli uute omanike otsimise protsess, mistõttu on raske prognoosida, milline tuleb areng Eestis.

Sportlandi poeketil on tänavu kavas avada Eestis kolm uut kauplust, millest suurim tuleb kevadel Ülemistel valmivasse Linstow kaubanduskeskusesse. Kas kaks ülejäänut tulevad praeguste Giacomelli poodide asemele, pole veel teada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing