Enn Pant: Tallinnas peatuse tegemine sõltub sadama ja linna huvist

15. jaanuar 2004, 13:59

Helsingi-Tallinn-Peterburi laevaliini avamisest teavitanud Tallinki juhid ei ole veel teinud otsust, kas Tallinn jääb selle liini üheks peatuseks.

Tallinki juhatuse esimehe Enn Pandi sõnul sõltub Tallinnas peatuse tegemine eelkõige läbirääkimistest Tallinna Sadama ja linnajuhtidega. 'Emotsionaalselt on meie huvi kindlasti uut liini Tallinna peatusega väärtustada, kuid peame andma aru, et suurem turg on siiski mujal,' lausus ta. Tallinnas peatuse tegemine on Pandi hinnangul kulukas ettevõtmine. Ta lubas sellel teemal sadama ja linnajuhtidega tõsiselt rääkida.

Pandi sõnul arvestab Tallink uue liini pikaajalisel planeerimisel kindlasti ka tänavu 1. maist kaduva tax free kaubanduse mõjudega. Esimese reisi loodab laevafirma Helsingi-Tallinn-Peterburi liinil teha aprilli esimestel päevadel.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing