Sirje Niitra • 15. jaanuar 2004 kell 10:57

Res Publica avaldab umbusaldust Mihhail Stalnuhhinile

Res Publica Narva volikogu liikmed esitavad neljapäeval umbusaldusavalduse volikogu esimehele Mihhail Stalnuhhinile.

Umbusaldus on seotud Res Publicat laimava võltsitud lindi levitamisega.

Fraktsiooni liikmed leiavad avalduses, et Stalnuhhin on teadlikult püüdnud kahjustada Res Publica mainet ning jätnud unarusse Narva linna ja kodanike huvide kaitse, olles hõivatud teise erakonna mustamisega. Seega ei ole Mihhail Stalnuhhin vääriliselt kandnud volikogu juhtimise vastutust ja peab Res Publica fraktsiooni arvates lahkuma Narva linnavolikogu esimehe kohalt.

'Terve viimase aasta oleme siin Narvas tajunud Keskerakonna poliitiku Mihhail Stalnuhhini ebakorrektset käitumist ja negatiivset suhtumist. Konstruktiivse töö asemel pidevalt hämatakse, levitatakse võltsinguid, petetakse. Kogu linn on kujunenud Keskerakonna varaks. Narva rahvas on pettunud, nii enam jätkata ei saa', ütles Res Publica fraktsiooni esimees Sergei Missenjov.

Hetkel kuum