Elioni telefoniühendusega on jaanuaris liitunud üle 1200 kliendi

19. jaanuar 2004, 13:21

Elioni telefoniühendusega liitus 15. jaanuariks tasuta üle 1200 kliendi. Tasuta liitumise kampaania kestab veel 15. veebruarini, teatas ettevõte.

Kõige enam liitujaid on seni olnud Tallinnast (36%). 85 protsenti liitujatest olid erakliendid ning umbes 10 protsenti soovisid lisaks ka ADSL interneti püsiühendust, kuna telefoniliin on vajalik ka interneti püsiühenduse kasutamiseks.

Elion pikendas tasuta telefoniga liitumise kampaaniat 15. veebruarini. Soodustus kehtib nii uutele liitujatele kui ka klientidele, kellel on eelnevalt telefonileping peatatud. Tasuta liitumine laieneb nii era- kui ka äriklientidele ning seda juhul, kui on olemas tehniline võimalus telefoniühenduse paigaldamiseks. Kuni 15. veebruarini liitumisel säästab klient 824 krooni. Lisaks on tavatelefoniga liitujale Elioni esindustes kõik lauatelefonid 10% ja kõik arvutid 5% letihinnast soodsamad.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing