Gea Velthut-Sokka • 20. jaanuar 2004 kell 13:04

Trammi- ja Trollibussikoondise juhatuse esimeheks saab Toomas Sepp

Toomas Sepaga alustatakse läbirääkimisi Trammi-ja Trollibussikoondise AS juhatuse esimehe ametilepingu sõlmimiseks, teatas Raepress.

Tallinna Trammi-ja Trollibussikoondise AS ettevõtte nõukogu viiest liikmest hääletas Toomas Sepa poolt neli. Tallinna abilinnapea Toomas Vitsuti sõnul hinnati Toomas Sepa nägemust, kuidas linna poolt antavate rahadega parandada ühistranspordi olukorda Tallinnas, parimaks.

'Näiteks rakendades kvaliteedijuhtimise ISO 9000 sertifikaati on võimalik hoida kokku juhtimiskulusid ning ühtlasi annab see paremad võimalused taotleda raha Euroopa fondidest elektritranspordi arendamiseks,' selgitas Vitsut.

Toomas Sepp on 37 aastane. Hariduselt TPI mehaanika insener. Töötanud Tallinna Vee-ja Kanalisatsiooni Tootmiskoondises, Riigi Energiaametis ja Majandusministeeriumis investeeringute osakonna peaspetsialistina.

Toomas Sepp töötab hetkel OÜ Termoekspert juhatuse esimehena. Ta on abielus, peres on kaks tütart.

Arusaadavuse huvides märgib äripäev, et tegemist ei ole Tallinna linnasekretäri Toomas Sepa, vaid nimekaimuga.

Hetkel kuum