IT tehnika rendifirma purustas varasemad käiberekordid

22. jaanuar 2004, 12:09

IT tehnika rendifirma 3 Step IT purustas 2003. aastal varasemad käiberekordid

3 Step IT OÜ 2003. aasta käibeks kujunes 81 miljonit krooni, mis on 90% rohkem, kui aasta tagasi. '3 Step IT-l on senini õnnestunud igal tegevusaastal oma käivet pea kahekordistada, mistõttu vaatame ka 2004. aastasse optimistlikult' ütles 3 Step IT tegevjuht Margo Luberg.

3 Step IT pakub koostöös Hansa Liising Eesti, Nordea Finance Estonia ja Sampo Liisinguga klientidele nn. avatud rendilepingut, mis võimaldab klientidel oma IT ostud lihtsa vaevaga rendilepingusse lisada.

Rendiperioodi lõpul tagastatud arvutid puhastatakse, testitakse ja rekonfigureeritakse ning müüakse edasi. 3 Step IT kontsernil on Lõuna-Rootsis kasutatud arvutite taastamise keskus, kus kasutuskõlbmatud masinad vastavalt ISO keskkonnastandarditele utiliseeritakse.

3 Step IT OÜ on Skandinaavia IT-liisingu kontserni 3 Step IT Group tütarettevõte Eestis. 3 Step IT Groupis töötab kokku üle 80 inimese ja möödunud aasta realiseerimise netokäive ületas 1 miljardi krooni piiri.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing