Sarah Brightman annab kontserdi Tallinnas

Christel Karits 23. jaanuar 2004, 00:00

Maailmakuulus pop-sopran Sarah Brightman esineb 24. aprillil Tallinnas, Saku Suurhallis. Brightmani maailmaturnee Harem raames toimuval kontserdil tulevad esitusele lood nii tema uuelt, 2003. aasta sügisel ilmunud albumilt Harem kui ka tuntud palad varasematelt plaatidelt ja erinevatest muusikalidest.

?Tegu on ühe võimsaima lavashow?ga ja vaieldamatult suurima sisekontserdiga, mis seni Eestis toimunud,? lubavad korraldajad. Brightman toob Tallinnasse oma lava ning heli- ja valgustehnika, mida kasutatakse ka turnee kõigil teistel kontsertidel. Laval on lisaks kaunites kostüümides lauljannale ligi 30 muusikut ja tantsijat.

Brightmani kontsert Tallinn Linnahallis 1999. aasta mais oli viimse lisakohani välja müüdud, Briti popdiiva lummas publikut esimestest taktidest kuni kontserdi lõpuni.

Sarah Brightmani maailmaturnee Harem World Tour algas 10. jaanuaril Mexico Citys. Tallinnasse jõuab staar Peterburist, kus ta annab kontserdi eelmisel õhtul. Tuur jätkub Skandinaavias. Tallinna kontsert on ainus Baltimaades.

Kontserdi piletid tulid müüki esmaspäeval ja on saadaval Piletilevi ja Piletipunkti müügikohtades üle Eesti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:23
Otsi:

Ava täpsem otsing