Eastman Kodaki aktsia rallis, taustaks vajuv aktsiaturg

23. jaanuar 2004, 10:22

Eastman Kodaki aktsia rallis eile 13 protsenti restruktureerimisteate peale, USA aktsiaturg seevastu lõpetas päeva väikeses miinuses.

Eliitaktsiate indeks Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.^DJI> langes eile vaevumärgatavad 0,44 punkti, mis tegi langusprotsendiks 0,00. Indeks sulgus 10 623,18 punktil. Nasdaq <GR#US.^IXIC> langes 1,09 protsenti, 2119,01 punktile. Laiem S P 500 indeks <GR#US.^SPC> langes 0,32 protsenti, 1143,94 punktile.

Dow Jonesi tööstuskeskmisest tegi suurima, 12,7 protsendise tõusu suurest restruktureerimisest teada andnud Eastman Kodaki aktsia hind <GR#US.EK>, mis sulgus 30,95 dollaril. Suurim langeja indeksis oli telekommunikatsioonigigandi AT T aktsia, mille hind <GR#US.T> langes 4 protsenti, 20,40 dollarile. Firma teatas pettumust valmistanud kvartalitulemused.

Thomas Weisel Partnersi aktsiakauplemise pealik Tim Heekin ütles CBS MarketWatchile, et investorid tõestavad, et üha raskem on tunda rõõmu majandustulemustest.

?Investorid karistavad firmasid, kes vaid täidavad ootused või annavad vaid mõõdukaid järgmise kvartali või aasta ootusi,' ütles Heekin.

Makrouudiste poolelt tuli eile välja esmase töötuabiraha taotlejate number, mis näitas, et töötu abiraha taotlejate arv vähenes 3250 inimese võrra 344 500-le.

Nokia aktsia <GR#US.NOK> tõusis majandustulemuste avaldamise järel 0,81 protsenti, 21,14 dollarile.

Aktsiaturu sulgumise järel avaldas kvartalitulemused Microsoft. Juhtiv tarkvarakompanii sai majandusaasta teises kvartalis 0,34 dollarilise kasumi aktsia kohta. Tulemus tõusis aastatagusega võrreldes ja ületas analüütikute ootused.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing