Ehitisregister veel areneb

ÄP 26. jaanuar 2004, 00:00

Ehitisregister võttis aasta algusest üle kõik hooneregistri funktsioonid, ent pole siiski veel täiuslik. Elektroonilisest ehitisregistri andmebaasist saab igaüks ilma registreerimata vaadata, kellele kuulub kinnistamata korter või maja. Andmebaas annab ka omaniku sünniaja. Samuti saab teada korteri üldpinna ning elamispinna. Seda, kas korter on panditud, tavakasutaja vaadata ei saa. Veebilehekülg ise on tavalisele kasutajale suhteliselt raskesti käsitletav, kuna 10leheküljelisest kasutusjuhendist vajalike näpunäidete väljaotsimine võtab märkimisväärselt aega.

- www.ehr.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing