EPL: Rossignol on üks võimalik Visu suusavabriku ostja

26. jaanuar 2004, 08:06

Maailmakuulus spordivarustuse tootja Rossignol on üks võimalikest Viisnurga suusadivisjoni ostjatest.

Viisnurk loodab müüa ehitusmaterjalide tootmise ning spordivarustuse divisjonid 3?6 kuu jooksul.

Kõik oma kaubamärgi all murdmaasuusad allhanke korras Viisnurgast ostva Rossignoli Põhjamaade turu juht Bruno Dusser ei lükanud võimalikku ostuhuvi ümber ega ka kinnitanud seda, öeldes et konkreetsest huvist on veel igal juhul liiga vara rääkida, kirjutab Eesti Päevaleht.

Viisnurga suuromaniku Baltic Repuplics Fundi juhi Joakim Heleniuse sõnul võib eeldada, et Viisnurga suusadivisjoni vastu tunnevad huvi firmad, kes on sellega partnerlussuhetes olnud ning kes seda teavad.

?Peame kõiki võimalikke ostjaid võrdselt kohtlema,? ütles Helenius, lisades, et ostusoovidega on firmale juba lähenetud. ?Ise ma muidugi sooviks, et suusavabriku ostavad mõned Eesti investorid, et siinset suusatootmistraditsiooni jätkata.?

Helenius ei soovinud divisjonide müügihindasid avaldada, öeldes vaid, et ehitusmaterjalide divisjon on suusadivisjonist kallim ning see on ka pikemalt kasumlikult töötanud. Samas usub Helenius, et ka suusatootmisel on õigete omanike ja tootmise investeeringute korral suur potentsiaal. ?Meie jaoks on kolm firmat ühe katuse all liiga palju.?

Viisnurk toodab ligi 150 000 suusapaari aastas, mis on sama palju kui konkurent Fischer.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing