Ülevaade tänastest ajalehtedest

27. jaanuar 2004, 08:36

Eesti Päevaleht:

Järgmisel kuul tööandjatele tehtava ettepanekuga soovib ametiühingute keskliit suurendada firmade trahve töötajate informeerimata jätmise eest ja äärmuslikul juhul lubada töötajatel firma müügitehing seisata.

Kuigi Euroopa Liidu määrused ei näe ette 2,5-protsendilise rasvasisaldusega piima tootmist, võib Eesti saada erisuse ja jätkata meile harjumuspärase piima tootmist. Euroopa Komisjoni eitav vastus tekitaks aga Eesti piimatootjatele kõlbmatuks muutuvate valmistrükitud pakendite tõttu kuni 50 miljonit krooni kahju.

Euroopa Nõukogu kiitis eile heaks uued reeglid lennunduses, mille tulemusena hakkavad lennufirmad maksma suuremaid kompensatsioone reisijatele lennu ärajäämise või ülebroneerimise korral. Estonian Airi hinnangul ei tõuse lennufirma vastutuse suurenemisega lennupiletite hind.

General Motors (GM) avab paari kuu pärast Tallinnas Balti turgu koordineeriva kontori, mille kaudu plaanitakse ainuüksi Eestis aasta jooksul viiekordistada hiljaaegu Chevrolet?deks nimetatud Daewoode müüki ning kasvatada Opelite läbimüüki ligikaudu kolmandiku võrra.

Postimees:

Haridusminister Toivo Maimets räägib täna Riigikogu ees oma ideest viia koolide rahastamine üle haridusosakute süsteemile.

Aasias miljonitele kanadele ning vähemalt seitsmele inimesele surma toonud linnugrippi ei maksa veterinaaride hinnangul Eestil karta, sest siinne kliima ning hügieeninõuded erinevad põhjalikult Aasiast.

Soome loodab suure töökoormuse tõttu maapiirkondadest pagevatele loomaarstidele leida asendust Euroopa Liiduga liituvate riikide, sealhulgas ka Eesti spetsialistide seast.

Tallinna reisisadama külje alla Admiraliteedi basseini äärde kavandab ala arendaja rajada äri- ja eluhooneid, hotelli ja supermarketi, viimast hoolimata linnavalitsuse väitest, et pealinn ei vaja sinna uut suurkaubamaja.

Pärnu Postimees:

Mitu sanatooriumisse Tervis tuusiku broneerinud rootslast loobus Pärnusse sõidu kavatsusest, kui oli lugenud 22. jaanuaril Dagens Nyheteris ilmunud lugu marutaudiepideemiast kuurortlinnas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing