Sihtrühmaks riigiasutused

ÄP 28. jaanuar 2004, 00:00

Eesti Avaliku Halduse Instituut on neljandat aastat tegutsev eraõiguslik koolitusasutus. Instituudi missiooniks on toetada inimesi ja organisatsioone nende püüdlustes, pakkuda kodanikele parimat ja kaasaegseimat avalikku teenust. Instituudil on kaks peamist tegevussuunda ? koolitused ja suurüritused (foorumid, konverentsid, teabepäevad).

Instituudi konverentsi osakond tegeleb avalikule sektorile suunatud konverentside ja teabepäevade korraldamisega.

Korraldame keskmiselt 15 konverentsi või teabepäeva aastas. Meie eesmärk on katta suurüritustega kogu avaliku sektori tegevusvaldkond.

Ka koolituses on põhirõhk suunatud avalikule sektorile. Koolituste põhiteemad on avaliku halduse juhtimine, avaliku sektori majandamise juhtimine, õigus, Euroopa Liiduga integreerumine jne.

Eesti Avaliku Halduse Instituudi kolmandaks tegevussuunaks on arengukavade ja projektide koostamine ning juhtimine.

Eesti Avaliku Halduse Instituudi tegevus avalikus sektoris on valdavalt seotud mingi konkreetse ministeeriumi haldusala küsimustega. Mõnel ministeeriumil on kaks kuni kolm erinevat tegevussuunda, millistel teemadel konverentse ja foorumeid korraldame. Näiteks sotsiaalministeeriumi haldusalas toimub tervishoiufoorum ja sotsiaaltöö foorum.

Seminaril ?Eesti avaliku sektori areng Euroopa Liiduga liitumisel? on võimalus arutada avaliku sektori esindajatega neid töövaldkondi, kus Eesti Avaliku Halduse Instituut saab oma arendustegevuse ja ürituste korraldamise kaudu aidata kaasa sektorile oluliste eesmärkide saavutamisel. Kuna oleme seminarile kutsunud erinevate avaliku sektori institutsioonide esindajaid, siis aitab see ka süvendada harukondlikku koostööd.

Eesti Avaliku Halduse Instituut, Äripäev

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing