Ühispank kaalub Tallinna Kaubamaja hinnasihi tõstmist

28. jaanuar 2004, 11:20

Ühispanga analüütikud kaaluvad Tallinna Kaubamaja hinnasihi tõstmist 75 kroonilt 80-90 krooni vahemikku, kirjutas pank TuruSkoobis.

TKM grupi kasvumootoriks on endiselt Selveri kett, mille netokäive kasvas eelmisel aastal 29 protsenti ligikaudu 1,04 mld kroonini, mille taga on nii uute poodide avamine kui ka tootesortimendi ümberpositsioneerimine odavamasse segmenti. Emaettevõtte käive samal ajal langes 1% 579 miljonini. Emaettevõtte kasum kasvas 2003. aastal 28 protsenti, 27,6 mln kroonini, millele aitas kaasa parem hanketegevus ja uus kaubamärk. Kontserni muude firmade, sealhulgas A-Selver ja Tallinna Kaubamaja Kinnisvara, kasum kokku kasvas 1,7 korda ligi 40 mln kroonini.

Paraku ei ole lähiajal saada täismahus aruandeid, kuid eeldusel et 4. kvartali tulemused ei sisalda erakorralise iseloomuga kasumeid, olid need igati tugevad numbrid ning näitavad TKM kasumlikkuse oodatust kiiremat paranemist, kirjutas pank.

Tallinna Kaubamaja aktsiaga <GR#EE.TKM> tehti täna börsil üks tehing 100 aktsiaga. Aktsia hind tõusis 1,96 protsenti, 81,36 kroonile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing