BBC kriis süveneb - ka peadirektor astus tagasi

29. jaanuar 2004, 16:17

Briti ringhäälingukompanii BBC kriis süveneb, täna teatas oma tagasiastumisest BBC peadirektor Greg Dyke.

Eile astus tagasi BBC juhatuse esimees Gavyn Davies, pärast seda kui avalikkuse ette jõudis Lord Huttoni aruanne, mis uuris Briti valitsuse võimalikku rolli relvastuskontrolli eksperdi David Kelly surmas ning väiteid, et Briti valitsus on sihilikult moonutanud luureandmeid, et õigustada sõjalist rünnakut Iraagi vastu.

Väite, et valitsus andmeid moonutas, esitas BBC ajakirjanik Andrew Gilligan.

Lord Huttoni raport pareeris kõik süüdistused valitsuse aadressil ning suunas peamise kriitika BBC vastu, mille ajakirjanik oli esitanud ?alusetuid süüdistusi? ning mille organisatsiooni struktuur ei suutnud takistada sellise info avalikkuse ette jõudmist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing