Valdur Laid hakkas Elioni juhtima

02. veebruar 2004, 11:52

Eilsest asus Elion Ettevõtted ASi juhatuse esimehena tööle Valdur Laid ning ettevõtte juhatuse liikmeks ja finantsdirektoriks sai Valev Tõnisson.

Valdur Laidi sõnul on Elion seadnud eesmärgiks olla Eesti eelistatuim teenindusettevõte kodu- ja ärikommunikatsiooni valdkonnas. ?Soovime pakkuda parimat teenindust ning seda mitte võrreldes ainult IT- ja telekommunikatsioonifirmadega, vaid ka teiste Eesti teenindusettevõtetega,? lausus Laid. Ta lisas, et ettevõtte senises juhtkonnas muutusi kavas ei ole.

Valdur Laidi kinnitusel soovivad paljud Elioni kliendid, et ettevõtte koostöö sõsarettevõttega EMT oleks senisest tihedam. ?Soovime pakkuda Elioni ja EMT koostöös klientidele paremaid lahendusi,? selgitas Laid. ?Meie tegevuse põhimõtteks on lihtsus, kuna klienti ei huvita, kas tema tellitud teenus töötab mobiil- või fiksvõrgus. Klient soovib lihtsalt suhelda.?

33-aastane Valdur Laid töötas varem Elion Ettevõtted ASi juhatuse liikme ja finantsdirektorina. Valdur Laid lõpetas 1993. aastal cum laude Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ja sai 2001. aastal ärijuhtimise magistrikraadi (MBA) Shveitsis LausanneŽis asuvas Euroopa juhtivas ärikoolis International Institute for Management Development (IMD). Enne Elioni tööleasumist oli Valdur Laid kaheksa ja pool aastat ametis Eesti Pangas portfellihalduri, finantsturgude osakonna juhataja ning seejärel direktori ja juhatuse liikmena.

1. veebruarist Elion Ettevõtted ASi juhatuse liikmeks ja finantsdirektoriks määratud 33-aastane Valev Tõnisson töötas alates 1996. aastast Elioni finantsdirektori asetäitjana.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing