TeliaSonera huvitatud osaluse suurendamisest

ÄP 03. veebruar 2004, 00:00

Eesti Telekomi aktsionäride leping lõpeb 15. mail, misjärel tekib praegusel suurimal aktsionäril TeliaSoneral õigus suurendada ettevõttes oma praegust 49protsendilist osalust üle 50 protsendi. TeliaSonera on ka juba korduvalt märkinud oma huvi osaluse suurendamise vastu.

Ühele investorile praegu riigi omanduses olevate aktsiate müümine võib kaasa tuua pärast väikeaktsionäridele pakkumise tegemist Eesti Telekomi börsilt lahkumise. Samas on riigil võimalik panna oma omanduses olevad aktsiad müüki läbi börsisüsteemi, kus aktsiaid saaks osta ka väikeinvestorid. Telekomi turuväärtus on hetkel 16,2 miljardit krooni, riigi osaluse väärtus aga 4,4 miljardit krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing