Kaks kuupalka bilansi koostamise eest?

ÄP 04. veebruar 2004, 00:00

Siiski-siiski, tegu ei ole bilansi mistahes koostamisega, vaid bilansi õigeaegse ja kvaliteetse koostamise eest. See ei pruugigi nii lihtne olla. Tegu pole ka mitte päris tavalise ettevõttega, vaid Eesti Postiga, mis on monopoolne riigiettevõte, kuhu tervel mõistusel vähem asja on.

Ega sellega veel kuldsete kätega finantsdirektori premeerimine lõppenud. Suvepäevade ladus organiseerimine ? 1 kuupalk, hea töö Eesti Posti tegevusloa vormistamise eest ? 1,5 kuupalka, Eesti Posti 2002. a I poolaasta heade tulemuste eest ? 1 kuupalk, Eesti Posti arendamise eest ? 10 000 kr, kutsemeisterlikkuse võistluse läbiviimine ? 1 kuupalk, ettevõtte arendamise eest ? taas 1 kuupalk. Kokku 4 kuuga 206 005 krooni, mis sa kostad!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. December 2011, 07:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing