OG Elektra avab täna Viimsis kaupluse

05. veebruar 2004, 10:33

Virumaa ettevõtjale Oleg Grossile kuuluv OG Elektra kaubanduskett avab täna keskpäeval Viimsi keskuses teise poe Tallinna piirkonnas.

Üle pooletuhande ruutmeetri suurune toidu- ja esmatarbekauplus asub endise Kirovi kalurikolhoosi keskuses, Kaluri tee 3. Poe ehitus algas möödunud aasta novembris. Varem asus samas kohas samuti toidupood. Ehitustööde käigus suurendati müügipinda, uuendati interjööri ning vahetati elektri- ja küttesüsteemid.

Hoone arendaja, AS Esmar tegevjuhi Kristjan Lahesalu sõnul on poe avamine üks samm antud piirkonna kujunemisel Viimsi keskuseks. 'Rohuneeme ja Randvere tee vaheline ala on võtmas uut ilmet - valminud on tervisekeskus ning alanud kortermajade ja eramute ehitus, nüüd peavad ka teenused järgi jõudma,' lausus Lahesalu.

OG Elektra kaupluse läheduses asuvad Viimsi market, Edu kauplus ja Säästumarket. Jaanuari lõpus avas SK Kardikeskus lähedal kaasaegse kardikeskuse. Detsembris alustas aadressil Kaluri tee 5 tegevust arvutisaal.
OG Elektra esimene pood Tallinnas asub Mustamäel.

Kinnisvara investeeringute ja arendusega tegelev Esmar on Viimsi valla suurim kinnisvaraomanik. Ettevõttele kuuluvad teiste seas nn Viimsi keskuse hooned Kaluri teel, Viimsi lasteaaed ja keskkool, lao- ja tootmishooned Suur-Sõjamäel ja Viimsis ning laohooned Viimsis. Lisaks omab Esmar büroohooneid Pärnu maanteel ja Hansapanga peakontori kõrval Liivalaia tänavas.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing