Ajakirjanik peab infot kontrollima

Mati Jostov 06. veebruar 2004, 00:00

4. veebruari Äripäev kirjutas: ?Eesti Põlevkivi ja Werol Tehaste juhatuse esimehe lepingud sisaldasid eluasemelaenude katmise punkti.?

Võtsin lootusrikkalt oma teenistuslepingu ette ja lugesin selle uuesti läbi. Äkki tõesti on nii kasulik asi mul kahe silma vahele jäänud ja on viimane aeg seda lepingupunkti täitma asuda ning tõepoolest lõpuks ometi eluasemelaen ka võtta. Aga paraku minu teenistusleping sellist punkti ei sisalda. Seepärast ei saa ma aru, kust selline info pärit on ja kuidas üldse on võimalik, et arutletakse taolistel teemadel.

Mul on arusaamine, et ajakirjanikud peaksid oma väiteid enne kas või algallikast kontrollima, enne kui need lehte pannakse. Aga ehk olen ma millestki valesti aru saanud?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing