Lumelinn avab homme väravad

ÄP 06. veebruar 2004, 00:00

?Ühest vahvast lumelinnast on kesklinna inimesed ilmselt mitu aastat mõelnud ja unistanud ning tänavu õnnestus lõpuks kokku viia sobivad ilmaolud ja tublid korraldajad,? ütles kesklinna vanem Keit Pentus. Tema sõnul loodetakse lume-linna valmimise ajaks avada Shnelli tiigil ka liuväli koos muusika, valgustuse ja uiskude laenutamise võimalusega.

Lumelinn on eelkõige lastele ja peredele mõeldud lõbustuskoht. Ehitajad teavad, et valmivate kujude peal võiks saada liugu lasta, neist läbi pugeda ja neil ronida. Kujud peavad olema ka turvalised: ei saa riskida millegi kaelavarisemise, kukkumise ega kinnijäämisega.

Kujud vormitakse juhendajate käe all nelja meetri kõrgusest ja seitsme meetri laiusest lumeblokist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing