Pärnu Ooperipäevade piletid müügis

ÄP 06. veebruar 2004, 00:00

Eesti Kontserdi ja Piletipunkti kassadesse saabusid müügile sellesuvise Pärnu ooperipäevade piletid etendustele G. Puccini ?La Boheme? ja W.A. Mozarti ?Don Giovanni?.

Pärnu uue kontserdimaja võimalusi silmas pidades alustas Eesti Kontsert möödunud suvel Pärnus ooperipäevade korraldamist. Esimene ettevõtmine õigustas ennast igati ? maineka Läti Rahvusooperi etendused läksid täismajale ja mõlemad külalisetendused ? P. T?aikovski ?Jevgeni Onegin? ja G. Verdi ?La Traviata? teenisid rohkesti kiidusõnu nii publikult kui kriitikutelt.

Ka tänavu saabub suvepealinna meie lõunanaabrite rahvusooper, kes toob sedakorda külakostiks kaasa maailma ooperiliteratuuri pärlid ? G. Puccini ?La Boheme? ja W.A.Mozarti ?Don Giovanni?. Külalisetendustel teevad kaasa Läti Rahvusooperi parimad jõud, etendusi dirigeerivad Aleksandrs Villumanis ja Normundis Vaicis.

Piletid 25. juunil toimuvale ?La Boheme? ja 27. juunil toimuvale ?Don Giovanni? etendustele on kuni 14. maini saadaval soodushinnaga, pileteid ette ei broneerita. 26. juunil toimuv gaalaõhtu Pärnu Kontserdimajas on juba välja müüdud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing