Spordigurmaanide nädalavahetus

Rivo Sarapik 06. veebruar 2004, 00:00

Laupäeval ja pühapäeval tuksub kergejõustikufänni pulss senisest kiiremini.

Nimelt võtavad Tallinnas Kalevi kergejõustikuhallis omavahel mõõtu Euroopa tippsportlased kümnevõistluses. Toimub iga-aastane Reval Hotels Cup.

Korralduskomitee liikme Harry Lembergi sõnul on oodata selle talve Eesti huvitavamat kergejõustikuvõistlust. ?Miks mitte ka Euroopa mastaabis huvitavamat, sest kohal on peaaegu kõik maailma tippkümnevõistlejad,? selgitab Lemberg.

Nii leiab stardirivist näiteks kümnevõistluse maailmarekordiomaniku t?ehhi Roman Sebrle, tema rahvuskaaslane Tomas Dvoraki, islandlase Jon Arnar Magnussoni ning viis Eesti sportlast eesotsas Erki Noolega.

Lemberg soovitas võistluse piletid eelmüügist osta, et kohapeal järjekorda vältida.

Võistlus algab 7. veebruaril kell 14, esimene ala pool tundi hiljem. Teise päeva start on kell 12.30. Kogu võistlusele tõmmatakse joon alla 8. veebruaril kell 17.00 autasustamisega ning Reval Hotels Cup 2004 lõpetatakse klubis Bonnie & Clyde algusega kell 21.00.

Ühe päeva pilet maksab 150 kr, kahe päeva pilet 250 kr, õppuritele ja üliõpilastele kehtivad poole soodsamad hinnad. Alla 150 cm pikkusega lapsed lubatakse halli tasuta. Piletiostjate vahel loositakse mõlemal võistluspäeval välja FILA spordivarustust.

Otepää-Elva vahel näeb pühapäeval tavalisest enam suusatajaid, sest algab mainekasse Wordloppeti sarja kuuluv Tartu Maraton. Sel korral on tegemist juba 35. maratoniga.

Lisaks tervisesportlastele vihuvad 63 kilomeetrit suuskadel sellised suurnimed nagu Raul Olle, Joergen Auckland ja Risto Roonet ning Meelis Aasmäe. Põnevust jätkub nii pealtvaatajaile kui osalejatele.

Start 63 kilomeetri pikkusele distantsile antakse kell 9 Otepää Tehvandi suusastaadionil, 31 kilomeetri sõitjad stardivad kolm tundi hiljem Arula teeristis. Viimast suusasõpra oodatakse fini?isse kell 19 õhtul.

EMHI ilmaennustus on suusatajaile positiivne, sest lubab kuni kolme külmakraadi.

Sõitasoovijatele maksab osavõtt 425 ja 300 krooni. Viimane hind kehtib 31 kilomeetrise distantsi puhul. Võistluspäeva hommikul kerkivad hinnad vastavalt 600 ja 400 kroonini.

Mullu sõitis distantsi peaaegu 2400 inimest ja pjedestaali kõrgeimal kohal seisis norralane Joergen Auckland.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing