Algas Karukellakodu III korterite müük

Enn Tosso 09. veebruar 2004, 00:00

Karukellakodu omapäraks on selle asukoht ? lähedal asub Pirita jõgi oma ürgoruga; mets; võimalused tervisespordi harrastajatele ja väikeste lastega peredele. Plussiks on ka tänu naabruses asuvale individuaalelamute rajoonile toimiv infrastruktuur ? bussiühendus kesklinnaga, lasteaia ja koolide lähedus, kohalik kauplus.

Karkukellakodu III neljakorruselistes (soklikorrus + kolm korrust) ühe trepikojaga majades on 17 korterit, abiruumid ning panipaigad. Kahe- kuni neljatoaliste korterite hinnad sisaldavad lõplikult viimistletud korterit, parkimiskohta maja ees suletud parklas ning suurt (4 kuni 6 m²) panipaika soklikorrusel. Maja ümbrus on haljastatud, turvalisel aiaga piiratud territooriumil on lastele mänguväljak liivakasti ja kiikedega. Kõikidel korteritel on suur rõdu või terrass.

Korterite siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale. Tubades ja köögis on laminaatparkett, vannitoas-tualetis keraamiline plaat ja põrandaküte ning esikus keraamiline plaat. Aknad on selektiivklaasiga puitraamidel pakettaknad. Aadressil Pune tee 1, 3 ja 5 tuleb müüki 51 uut korterit kolmes neljakorruselises majas.

57?96ruutmeetriste korterite hinnad algavad 700 000 kroonist ning küündivad 1,3 miljoni kroonini.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing