Falck eitab linnavalitsuse nöörimist

10. veebruar 2004, 16:05

AS Falck Eesti ei nõustu tänases Postimehes avaldatud süüdistustega, nagu oleks parkimisteenuse sisseost olnud Tallinna linnale kahjulik, teatas ettevõte.

'Falck osutab Tallinna linnale teenust neljandat aastat ning selle aja jooksul on oluliselt muutunud nii parkimiskorralduse kvaliteet kui sellest laekuv tulu,' ütles Falck Eesti juhatuse esimees Peeter Tohver.

Juba Falcki esimesel tegevusaastal (2001) kasvas parkimistulu 14 protsendi võrra, järgmisel aastal juba 21 protsendi võrra. Parkimistulu vähenemine 2003. aastal oli tingitud seadusandlikest probleemidest.

'Olukorras, kus oli avalik saladus, et parkimise eest pole vaja maksta, kuna keegi ei kontrolli, peame väga heaks saavutuseks, et tulu vähenes vaid 17 protsendi võrra ning isegi ületas 2001. aasta taset,' ütles Tohver.

Tohver tõdes, et tasuline parkimine on üle politiseeritud suuresti põhjusel, et paljudele lihtsalt ei meeldi parkimise eest maksta. Sellest on ka tingitud, et teatava perioodilisusega püütakse Tallinna ja Falcki ühiseid jõupingutusi parkimiskorralduse tõhustamisel läbi ajakirjanduse põhja lasta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing