Cingular Wireless ja Vodafone tõstid pakkumist firmale AT&T Wireless

Annika Matson 16. veebruar 2004, 09:49

Cingular Wireless ja Vodafone tõstsid mõlemad ülevõtmispakkumise hinda USA suuruselt kolmandale mobiilsidefirmale AT T Wireless Services.

Wall Street Journal kirjutas, et USA teine mobiilsidegrupp Cingular Wireless ja maailma suurim Briti päritolu mobiilsidefirma Vodafone pakkusid seni 35 miljardit dollarit ehk 13 dollarit iga aktsia kohta. Pärast pikki läbirääkimisi tõstsid firmad oma pakkumist.

Ajaleht kirjutas läbirääkimistele lähedalseisvatele allikatele viidates, et nüüd pakutakse 38 miljardit dollarit ehk 14 dollarit aktsia kohta. AT T Wireless võttis ajalehe andmetel kahenädalase järelemõtlemisaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing