Võta tasuta Mynthonit

Eda-Liis Kann 17. veebruar 2004, 00:00

Viru hotelli kõrval asuvast välireklaamivitriinist saab ise võtta tasuta Mynthoni pakke.

Esmakordselt on Eestis Viru kõrval enne vanalinna suunduvat ülekäigurada R-Kioski juures üleval tootenäidistega Mynthoni välireklaam. Kasutusel on eraldi klaas, milles on spetsiaalsed avaused näidiste kätte saamiseks.

Klaasi alla mahub kokku umbes 400 pakki. Kuna piirkonnas on liikumine väga tihe, võetakse vähem kui poole päeva jooksul klaasialune tühjaks. Klaasi täidetakse keskmiselt kord kahe päeva jooksul. ?Tahes-tahtmata on osa inimesi korduvmöödujad ning eriti koolitundide lõppemise ajal leidub ka vähem tagasihoidlikke, kes võtavad kohe mitu pakki korraga. Meie eesmärk ei ole klaasi kogu aeg täis hoida, vaid teha seda ainult tiheda liiklusega aegadel,? ütles Leaf Baltics ASi turundusjuht Andrus Purde.

Tulemusi mõõdetakse pistelise vaatlusega, kes ja kui palju pakke võtab, ning loomulikult ka selle järgi, kui kiiresti klaas tühjeneb. Rahaliselt ei mõõdeta selle projekti edukust eraldi, vaid koos kogu Mynthon Sweet Minti lansseerimiskampaania tulemustega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:12
Otsi:

Ava täpsem otsing