Sebe ostis Võru Autobaasi

17. veebruar 2004, 13:04

Reisijateveoga tegelev bussifirma AS Sebe ostis täna Võru autobaasi aktsiad.

Tehingu suurust ja hinda ei soovinud Sebe juhatuse esimees Riivo Seppar kommenteerima, viidates veondusturul valitsevale karmile konkurentsile, teatas ettevõte pressiteates.

Omanikuvahetusega ei muutu päevapealt midagi Võru Autobaasi igapäevases töös. Küll aga tuuakse lähikuudel Võrru Sebe poolt kümne aasta jooksul välja renditud logistika ja tehniline hooldus. Pealinna firmal on vedude organiseerimisel tugev kaader ja ka investeeringute maht on suurem kui ühel väike-ettevõttel.

2004.aasta jooksul vahetatakse välja seni kurvilistel teedel sõitvad vene ajast pärit Paz-bussid tänapäevasemate Volvode ja Scaniate vastu. ?Kui Eesti astub Euroopa Liitu, siis Paz-id lähevad muuseumi ja nendega võivad seltskonnad teha nostalgihõngulisi lõbusõitusid,? tõdes Seppar.

Omanikuvahetus ei too Võru autobaasis kaasa koondamisi, vastupidiselt, tekib juurde uusi töökohti.

Tänavu on plaanis laiendada 500 m2 võrra kereremondi töökoda ja tulevikus peaks hakatama Võrus koostama Eesti enda tarbeks väikebusside keresid. Võru Autobaasi juhataja Jüri Kikkase kinnitusel on nad pannud juba kohalikku lehte tööotsimise kuulutused, et leida eurosertifikaadiga keevitajaid ja kereremontijaid seoses töömahu laienemisega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing