AT&T Wirelessi aktsia alustas ralliga

Romet Kreek 18. veebruar 2004, 00:00

AT&T Wirelessi aktsia alustas eile USAs kauplemispäeva 18,4%se tõusuga 14 dollarile.

USA peamised indeksid olid börsipäeva alguses tõusnud 0,7 ?1,0% võrra.

USAs oli mobiilsidegigandi AT&T Wireless aktsiate oksjon, mille võitjaks osutus Cingulari pakkumine. Sidehiidudele BellSouth ja SBC Communications kuuluv Cingular pakkus aktsiate eest 41 mld dollarit (503 mld krooni), mis teeb 15 dollarit aktsiast.

Maailma suurima mobiilsideoperaatori Vodafone aktsia tõusis Londonis 6,3%, 140,25 pennile. Investoritele meeldis, et firma tõmbus tagasi USA mobiilsideoperaatori AT&T Wireless aktsiate oksjonilt.

Vodafone teatas, et nad jätkuvad USA turul olles partnerluses Verizon Wirelessiga.

Suurbritannias tegi lisaks Vodafone?i aktsiale eile korraliku ralli Reutersi aktsia. Ülemaailmse infovahendaja aktsia tõusis eile kella 17ks Londoni börsil 14,8%, 413,75 pennile.

Firma teenis 2003. aastal 49 mln naela suuruse maksueelse kasumi, võrreldes aastataguse 493 mln naelase kahjumiga. Grupi käive vähenes 9,3%, 2,456 mld naelale. Reutersi juhatuse esimees Tom Glocer ütles, et aastatulemus näitab, et kompanii on teel taastumisele. Hullem käibelangus on selja taha jäänud.

?Nad on ületanud 2003. aasta majandustulemuste prognoosi,? ütles Charles Stanley analüüsiosakonna juht Omar Sheikh FT.com?ile. ?Firma taaskinnitas esimese ja teise kvartali osas tulemuste paranemisootusi. Kulude kokkuhoiuprogramm on andnud oodatust parema tulemuse. Algselt prognoosis firma läinud aastaks 45 mln naelast kulude kokkuhoidu, siis tõstsid selle 55 miljonini. Lõpuks saavutati 75 mln naelane kokkuhoid.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing