Algas konkurss Kopli ettevõtlusinkubaatori kohtadele

19. veebruar 2004, 12:50

Tallinna ettevõtlusamet ootab taotlusi tänavu suvel avatava Kopli ettevõtlusinkubaatori asukohakohtadele.

Väikeettevõtluse projektijuhi Anu Lõhmuse sõnul on oodatud kandideerima kõik, kel on huvi alustada ettevõtlusega. 'Asuka staatuse taotlejateks võivad olla ka isikud, kes soovivad oma ettevõtet asutada, kuid sellisel juhul peab firma või FIE registreerimine toimuma eelinkubatsiooni faasis,' nentis Lõhmus.

'Eelinkubatsioon on asukate ühtse grupi kujundamise eesmärgist lähtuv koolituskursus, mis on üles ehitatud äriplaani väljaarendamisele kuuel nelja tunni pikkusel õppepäeval ja koolituspäevade vahelistel individuaalkonsultatsioonidel.'

Kopli ettevõtlusinkubaator asub Kopli Ametikooliga samas majas aadressil Kopli tn. 98. Ühtekokku on üldpinda üle 700 m2, võimalus on rentida alates ühest töökohast kuni 35 m2 kontoripinnani. Ruumid on möbleeritud ja varustatud ühe arvutiga firma kohta. Lisaks asub hoones nõupidamisteruum, köök ja sekretäri-vastuvõturuum. Alustavaid ettevõtjaid nõustab kohapeal projektijuht ja kasutada saab sekretäriteenuseid.

Tänavu suvel Koplis avatav ettevõtlusinkubaator on kolmas omataoline Tallinnas. Esimene ettevõtlusinkubaator avati 2002. aasta sügisel Mustamäel ja teine möödunud aastal Lasnamäel Dvigateli hoones. Erinevalt Mustamäe tehnoloogiainkubaatorist on Lasnamäe inkubaator mõeldud kõigi alade ettevõtjatele.

Ettevõtlusinkubaator aitab alustaval ettevõtjal koostada äriplaani ja pakub korralikke bürooruume (mööbel, arvuti, telefon) ja tegeleb äriarendusega (turundus, juhtimine, finants, koostöövõrgustikud). Ettevõtlusinkubaator on mõeldud kõigile ettevõtlust alustavatele isikutele või firmadele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing