Nädala pärast algab Tallinnas rahvusvaheline turismimess Tourest 2004

20. veebruar 2004, 12:01

Eesti Turismifirmade Liidu teatel avatakse 27. veebruaril Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses kolmepäevane rahvusvaheline turismimess Tourest 2004.

Eesti Turismifirmade Liidu tegevdirektori Kersti Kondi sõnul võiks messilt läbi astuda eriti just need, kel puhkus veel planeerimata, sest häid ideid saab siit kindlasti. 'Ja muidugi annavad nii välisriikide- kui Eesti-siseste reisisihtide esindajad just kõige vahetumat informatsiooni reisisihi plusside ja miinuste kohta', märkis Kont.

Juba alates 1991. aastast toimuval messil osaleb tänavu kokku 345 eksponenti. Välisriikidest esineb esmakordselt väljapanekuga Indoneesia, veel on esindatud riikidest Tai, Araabia Ühendemiraadid, Kreeka, Türgi, Küpros, Tuneesia, Hispaania, Prantsusmaa, Itaalia, Suurbritannia, Saksamaa, Poola, Ungari, Ukraina, Norra, Rootsi, Taani, USA ning lähinaabrid Soome, Läti, Leedu ja Venemaa.

Juba teist aastat järjest on turismimessil suur siseturismialane väljapanek, mis valmib koostöös EAS turismiarenduskeskusega. Väljapanek hõlmab kokku ligi 250 eksponenti, esindatud on kõik Eesti regioonid.

Tourest 2004 kuulutab Eesti Turismifirmade Liit välja ka Liidu aastapreemiate, 2003. aasta parima turismiobjekti ja parima turismiedendaja tiitlite võitjad. Möödunud aastal kuulutati parimaks turismiarendajaks Juhan Paadam ning parimaks turismiobjektiks Tallinki reisilaev Romantika.

Parima turismiobjekti tiitlit on ETFL jaganud alates 1990. aastast, parima turismiedendaja tiitlit alates aastast 1992.
Möödunud aastal osales turismimessil 356 eksponenti 25 riigist. Messi külastas 10.705 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing