21 meetodit ajakasutuse parandamiseks

Andres Huul 23. veebruar 2004, 00:00

Raamatu pealkiri on ilmekas võrdlus kõige suurema, tähtsama tööga, mis teil ees seisab. Kui te kõige esimese asjana igal hommikul elusa konna nahka pistate, võite päev läbi tunda rahulolu teadmisest, et vaevalt saab teiega sel päeval midagi hullemat juhtuda. Brian Tracy, juhtimiskonsultant ja koolitaja, pakub 21 lihtsat meetodit, mis aitavad venitamiskalduvustest üle saada ja vähema ajaga rohkem korda saata. Kui ka tegelikult soovite alustada oma ajakasutusprobleemide lahendamist, on hea enne lugema asumist varustada ennast vajalikuga märkmete tegemiseks, et lugemise käigus tekkinud mõtteid fikseerida. Praktilise väärtusega ideid üles korjates saate kohe asuda ka nende rakendamise juurde.

Lugedes võib teil tekkida tunne, et mitmed asjad, millest autor kirjutab, on kuidagi tuttavad. Nii ongi. Brian Tracy on koondanud sajale leheküljele oma 30-aastase ajakasutusõppimise ning -kogemuse. Autori põhimõtteks on: mitte "leiutada jalgratast", vaid õppida teistelt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing