Valitsusasutuste parim pressiesindaja on Riina Vändre

Inno Tähismaa 23. veebruar 2004, 16:10

ES Turu Uudringute ASi aasta algul läbi viidud küsitluses valisid Eesti ajakirjanikud valitsussektori parimaks pressiesindajaks Riina Vändre.

Riigiettevõtte AS Eesti Energia pressiesindaja Riina Vändre märgiti parimana ära 15 korral. Maksu- ja tolliameti pressiesindaja Aivar Pau märgiti parimana ära 6 korral. AS EMT pressiesindaja Kaja Pino, valitsuse pressiesindaja Hanna Hinrikus ja sotsiaalministeeriumi pressiesindaja Sigrid Tappo märgiti parimana 5 korral. Vastajatelt küsiti: Kes Eesti suhtekorraldajatest/pressiesindajatest vääriks Teie arvates tiitlit ?Parim pressiesindaja 2003?? Vastuste variante vastajatele ette ei antud.
Parima pressiesindaja kandidaadiks pakkusid vastajad välja 53 isikut. Neist 31 kogus vaid ühe hääle.

Valitsusasutuste arvestuses pälvis vastajate kõrgeima üldhinde 2003. aasta tulemuste põhjal kultuuriministeerium (7,41 palli 9 palli skaalal), millele järgnevad siseministeerium (6,93 palli) ja valitsuse pressibüroo (6,77 palli).

Küsitlus korraldati ajakirjanike hulgas ajavahemikul 5.-28. jaanuar, küsitleti 186 ajakirjanikku.

Uuringuga saab tutvuda Riigikantselei <#kodulehel=http://www.riigikantselei.ee/doc.php?2646>.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing