Ülevaade tänastest ajalehtedest

25. veebruar 2004, 08:41

Eesti Päevaleht:

Eelmise aastaga tõmmati joon alla firmade sponsorlusele erakondadele ? ülekaalukalt suurim toetaja oli turvaimpeeriumi ESS (hilisem Falck) looja Urmas Sõõrumaa.

Viimasel ajal on õpilaste arv autokoolides kasvanud, sest Euroopa Liiduga liitumisel juhiloa saamine kallineb. Alates maist lisandub koolitus-tasule 18 protsenti käibemaksu. Samuti tõuseb Euroopa Liiduga ühinemisel kütuseaktsiis ühe krooni võrra, mis mõjutab omakorda tugevalt autokoolituse hinda, sest põhiosa hinnast moodustavad sõidutunnid.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Meelis Atonen lubab vähemalt oma valitsusaja lõpuni 2007. aastal mitte tõsta mandri ja saarte vahelistel praamiliinidel piletihinda ning säästa aastas vähemalt 20?30 miljonit krooni, kui Saaremaa ja Hiiumaa liine hakkavad teenindama riigiettevõtted Tallinna Sadam ja Saarte Liinid.

Eesti on prostituutide suhtarvult Euroopas Saksamaa ja Austria järel kolmandal kohal, kuigi lõbumajasid külastab regulaarselt ainult kolm protsenti eestlastest.

Postimees:

Riigi ravimipoliitika esispetsialist Kadi Lambot peab lähema kolme aasta jooksul viima Tallinna Piimatööstuse toodangu Euroopa turule ning valmistama ette Tallinna kesklinnas asuva tööstuse võimaliku ümberkolimise.

Ehk selgitab Venemaa asevälisminister Vladimir Tshi?ov Tallinnas Moskva üha sagenenud nn Balti-nõudmisi, loodavad Eesti diplomaadid, kellega Tshi?ov täna kohtub.

Tallinn kuulutab täna välja ideekonkursi Aegna saare kasutuselevõtuks puhke- ja vaba aja piirkonnana, kuhu abilinnapea Toomas Vitsuti sõnul võiks rajada hotelle, kasiinosid ja restorane.

ERA Panga endine juht Andres Bergmann väitis üleeile, et tal pole Athena-Volga majaga mingeid omandisuhteid, ent sellest hoolimata käis ta läinud reedel isiklikult hoone katkilöödud akent uue vastu vahetamas.

Pärnu Postimees:

Pärnu mööblitootja OÜ Oettingeri võlad ületavad vara sadades kordades ja firmal on 70 inimesele maksmata töötasu, firma pankroti on välja kuulutanud Pärnu maakohus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing