Ühispanga reiting langes

ÄP 26. veebruar 2004, 00:00

Reitinguagentuur Fitch IBCA alandas Ühispanga individuaalreitingu tasemele D seniselt tasemelt C/D. Agentuur teatas, et halveneva majanduskeskkonna mõju panga laenuportfellile on äärmiselt ebaselge ja tõi välja Ühispanga mulluse 384 miljoni kroonise konsolideeritud kahjumi. Venemaa finantskriis on toonud Eestisse karmimad majandustingimused ja ka heitlik kohalik aktsiaturg ei suuda olla pangale heaks tulude generaatoriks, märkis agentuur.

Hetkeseis: Moody?s tõstis Eesti Ühispanga pikaajalise deposiidireitingu tasemelt A2 tasemele A1.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing