Tallinna Farmaatsiatehas kahekordistas kasumi

Annika Matson 27. veebruar 2004, 00:00

Kasum aktsia kohta kasvas 3,99 kroonilt 8,18 kroonile, teatas firma Tallinna börsile. Tallinna Farmaatsiatehas realiseeris eelmisel aastal toodangut 75,5 miljoni krooni eest, mis on 2002. aastaga võrreldes ligi viiendikuline langus. Toona oli käive 93,9 mln krooni.

Farmaatsiatehase juhataja Ibraim Muht?i (pildil) sõnul on kasumi kahekordistumine seotud möödunud aasta 10. novembri aktsionäride koosoleku otsustega.

Mullu mardipäeval toimunud Tallinna Farmaatsiatehase aktsionäride erakorralisel koosolekul surus Farma enamusosanik Grindex läbi oma tahtmise ning võttis Tallinna tehaselt üle kaubamärgid, oskusteabe ja ravimifailid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing