Peaminister avab täna Tallinnas rahvusvahelise turismimessi Tourest 2004

Liis Kängsepp 27. veebruar 2004, 10:10

Juhan Parts avab täna Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses rahvusvahelise turismimessi, millest võtab osa kokku 345 eksponenti nii Eestist kui välisriikidest.

Juba alates 1991. aastast toimuval messil osaleb tänavu välisriikidest esmakordselt väljapanekuga Indoneesia, veel on esindatud Tai, Araabia Ühendemiraadid, Malaisia, Kreeka, Türgi, Küpros, Tuneesia, Hispaania, Prantsusmaa, Itaalia, Suurbritannia, Saksamaa, Poola, Ungari, Ukraina, Norra, Rootsi,Taani, USA ning lähinaabrid Soome, Läti, Leedu ja Venemaa.

Teist aastat järjest on turismimessil suur siseturismialane väljapanek, mis valmib koostöös EAS Turismiarenduskeskusega. Väljapanek hõlmab kokku ligi 250 eksponenti, esindatud on kõik Eesti regioonid.

Tourest 2004 kuulutab Eesti Turismifirmade Liit välja ka 2003. aasta parima turismiobjekti, parima turismiedendaja ning parima autorendifirma. Möödunud aastal kuulutati parimaks turismiedendajaks Juhan Paadam ning parimaks turismiobjektiks Tallink ja reisilaev Romantika.

Parima turismiobjekti tiitlit on ETFL jaganud alates 1990. aastast, parima turismiedendaja tiitlit alates aastast 1992.

Mess asub kokku 4800 ruutmeetril sise- ja 100 ruutmeetril välispinnal.

Möödunud aastal osales turismimessil 356 eksponenti 25 riigist. Messi külastas 10 705 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing