EPL: Ärimees Rein Kilk ostab ?otimaal lambaid

03. märts 2004, 08:24

Ärimees Rein Kilk viibib ?otimaal, kus tal väidetavalt on käsil lambaost.

?Ma olengi hetkel siin ?otimaal lammaste keskel. Ei ole eriti hea hetk rääkida,? ütles Rein Kilk esmaspäeval Eesti Päevalehele. Samas ei soovinud ta pikemalt oma ?otimaal viibimist ning võimalikku ostutehingut kommenteerida. ?Praegu ei ütleks rohkem midagi. Asjad on pooleli,? märkis ta.

Rein Kilgi omanduses oleval firmal OÜ Elikante on osalus sellistes ettevõtetes nagu OÜ Nurmus Grupp ning Marga Roosikasvatus, mis kahe peale kokku kasvatavad umbes 800 lammast. See teeb Kilgist Eesti suurima lambakasvataja. Samas on Postimees varem kirjutanud, et Kilgi eesmärgiks on suurendada oma lambakarja umbes 5000 loomani.

OÜ Elikante juht Andres Kilk ei osanud eile öelda, kas ettevõtte omanikul Rein Kilgil on kavas ?otimaal suurem lambaost.

?Ma tean, et ta seal on, kuid mis asjus täpselt ? kas lihtsalt tutvumisreisil või mitte ? seda ma ei oska öelda,? ütles ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing