EE: Hüvitusfondi eksjuht tahab ehitada kõrghoonet

04. märts 2004, 09:23

Hüvitusfondi eksjuht Arle Mölderi kinnisvarafirma tahab lammutada Tallinna südalinnas asuva muinsuskaitse all oleva maja ning ehitada sinna kõrge ärihoone.

Mölderi firma Focus Kinnisvara omandas kunagise Aleksandri Gümnaasiumi maja Tallinna Pedagoogikaülikoolilt vaid 24 miljoni krooni eest - madala hinna tingisid muinsuskaitselised piirangud, kirjutab tänane Eesti Ekspress.

Nüüd loodab Focus Kinnisvara advokaat Leon Glikmani abiga muinsuskaitsenõuded kummutada, väites, et linnavalitsus ei rahuldanud kinnisvarafirma protesti detailplaneeringu avalikul väljapanekul. Protestis nõuti õigust krundile 24 meetri kõrguse kaheksakorruselise hoone ehituseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing