Pohjola Grupp saab Seesam Kindlustuse ainuomanikuks

08. märts 2004, 14:07

Pohjola Grupp ja American International Group Inc (AIG) sõlmisid lepingu, mille alusel Pohjola omandab Seesam kahjukindlustusseltside täisosalused.

Pohjola omandab täieliku aktsiapaki kõigis Seesami Eesti, Läti ja Leedu kahjukindlustusseltsides. Enne tehingut oli Pohjola osalus neis seltsides 50,1-50,5 protsendi piirimail. Tehing nõuab iga kindlustusseltsi puhul vastavate riikide kindlustusjärelvalve institutsioonide nõusolekut.

Seni kahe omanikuna tegutsedes oli Soome suuruselt teise kindlustuskontserni Pohjola Group ülesandeks hoolitseda Seesami töötajate kindlustustehnilise koolituse ning tootearenduse eest, 130 riigis tegutsev rahvusvaheline kindlustus- ja rahandusorganisatsiooni AIG rolliks on nõustada eritoodete ning suurte riskide edasikindlustuse alal.

Pohjola ja AIG leppisid kokku, et nende koostöö Balti riikides jätkub ka edaspidi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing