Seesam Elukindlustusel kaks korda rohkem uusi kliente

08. märts 2004, 11:20

Seesam Elukindlustus kogus veebruaris 5,7 miljonit krooni kindlustusmakseid.
Aasta algusest on Seesam Elukindlustus kogunud 12,1 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 8% rohkem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, teatas selts.

Seesam Elukindlustuse juhatuse esimehe Erki Kilu sõnul kasvas veebruaris uute klientide arv võrreldes eelmise aastaga kaks korda, ?Oleme sellel aastal rohkem keskendunud müügivõrgu laiendamisele ja uutele klientidele. Viimasel ajal on oluliselt suurenenud huvi Seesami Fondilepingu vastu, mille kaudu saab klient paigutada raha rahvusvahelistesse investeerimisfondidesse.? Sel aastal plaanib Seesam Elukindlustus müügivõrgu ja telemarketingi tegevust veelgi laiendada.

Hüvitisi väljastas selts veebruaris 0,8 miljonit krooni ja aasta algusest 1,2 miljonit krooni. Ligikaudu poole hüvitistest moodustasid väljamaksed klientidele, kelle kogumislepingute lõpptähtajad kätte jõudsid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing