Deloitte & Touche Vene esindust süüdistatakse maksupettuses

09. märts 2004, 15:34

Vene siseministeerium algatas ZAO Deloitte Touche CIS juhtkonna vastu kriminaalasja seoses ulatusliku maksupettusega.

Siseministeeriumi pressiteates öeldakse, et ZAO Deloitte Touche CIS ning Küprose kompanii Deloitte Touche Regional Consulting Services Limited lõid skeemi, mille abil suurendati põhjendamatult kulusid, mis viis reaalsete sissetulekute varjamisele audiitor- ja konsultatsiooniteenuste eest aastatel 1999-2002.

Praegu käib eeluurimine, mille käigus selgitatakse välja kõigi kompanii juhtide roll maksukuriteo sooritamisel, kirjutatakse pressiteates. Samuti püütakse kindlaks teha kahju suurus, mille põhjustas Deloitte Touche Venemaa esinduse poolt maksude mittetasumine.

Kompanii on selliste Vene firmade nagu Sistema JSFC, Aeroflot, MTS, MGTS, OAO Severalmaz, APK Agros audiitoriks.

<#FinIzvestija=http://www.finiz.ru/cfin/tmpl-art_news/id_art-795321>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing