Konverentstelefoni võib igasse ruumi kaasa võtta

Kaido Einama 11. märts 2004, 00:00

Konverentstelefoni kõlaritest kostab ka nende jutt,m kes koosolekuruumist eemal viibivad. Samas saavad eemalviibijad kuulata, mis ümberringi koosolekutoas toimub ja sõna sekka öelda.

Tavaliselt on konverentsitelefoni paigaldamine tülikas just selle tõttu, et koosolekuid peetakse firmas erinevates kohtades ja erinevate seltskondadega ning alati pole koosolekusaalis telefonipistikut, otsida tuleb ka toitejuhtmele seinakontakti.

Toode põhineb DECT standardiga traadita telefonide tehnoloogial, ooteaega laadimata on 80 tundi ja kõneaega 6 tundi, mis on piisav ka pikkade koosolekute pidamiseks.

Kajaeemaldusfunktsioon võimaldab selget kuuldavust ka kehva akustikaga ruumides. Toode sobib ettevõtetele, kus on vaja korraldada telefonikonverentse ruumides, kus puudub telefonipistik, otse sündmuskohalt või eriotstarbelistest ruumidest. Kolme mikrofoniga tehakse kuuldavaks kõik ümberringi istujad 360 kraadi ulatuses. Lisaks kolme mikrofoni ja suure kõlariga konverentstelefonile on veel komplektis saatja-laadija. Toodet tutvustatakse märtsi lõpus Saksamaal suurimal IT messil CeBIT, Eestis on ta saadaval umbes samal ajal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing