Politsei avastas Kopli korteris tegutsenud salakauba varustuspunkti

11. märts 2004, 13:51

Põhja politseiosakonna politseinikud leidsid reidi käigus Vabriku tänava maja korterist salasuitsu ning salaalkoholi müügipunkti.

Korterist konfiskeeriti 1140 pakki maksumärgita sigarette ning 29 liitrit salaalkoholi, teatas Põhja politseiprefektuur.

Reidi juhtinud Põhja Politseiosakonna Kopli juhtivkonstaabli Uudo Sepa sõnul tegutses Vabriku tänava korteris varustuspunkt, kust tänaval illegaalset kaupa müüvad 'agendid' käisid oma varusid täiendamas. 'Müügipunktini jõudsime tänu heale koostööle kriminaalpolitseinike ning Põhja-Tallinna elanikega. Viimaste aktiivsus politsei teavitamisel ebaseaduslikust tegevusest on üha enam kasvanud', rõõmustas Sepa.

Vabriku tänava korterist konfiskeeriti 1140 pakki erinevaid marke sigarette ning 46 Findlandia pudelit, millese oli villitud salaalkoholi. Korteris viibinud kahele mehele vormistati väärteoprotokollid. Uudo Sepa lubas, et politsei jätkab aktiivselt illegaalsete müügipunktide otsinguid. 'Elanike suurenenud usaldus politsei vastu ning suurem teavitamine kahtlasest tegevusest teeb meie töö efektiivsemaks ning konfiskeeritud kauba hulk aina suureneb', sõnas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing